درمان چسبندگی مژه
درمان چسبندگی مژه
چسبندگی مژه به وضعیتی گفته می شود که در آن مژه افراد به یکدیگر می چسبند و این امر باعث ناراحتی، تحریک چشم و مشکلات بینایی می شود. مشکل چسبندگی مژه به دلایل مختلفی همچون التهاب پلک، عفونت و یا استفاده کردن مکرر از مواد آرایشی اتفاق می افتد. در این بخش از مقاله قصد داریم تا روش های درمان چسبندگی مژه را برای شما همراهان عزیز بررسی کنیم.
- شستشوی مرتب پلک: بهتر است از محلول های شستشوی مخصوص چشم و یا آب ولرم و شامپو بچه برای تمیز کردن پلک خود استفاده کنید. این روش یکی از روش های درمان چسبندگی مژه محسوب می شود که برای از بین بردن چربی، سلول های مرده و مواد آلوده به کار می رود.
- کمپرس گرم: بهتر است یک پارچه تمیز و گرم را روی پلک های خود قرار دهید تا چربی های اضافی نرم شوند و ترشحات چسبنده نیز از بین بروند.
- اجتناب از مواد آرایشی: استفاده کردن از لوازم آرایشی چشم را در این مدت محدود کنید و از محصولات ضد حساسیت برای چشم خود استفاده کنید.
- استفاده از قطره های چشم: قطره های مرطوب کننده و آنتی بیوتیک را با مشورت پزشک خود استفاده کنید.
- مراجعه به پزشک: اگر چسبندگی مژه شما مزمن و شدید می باشد بهتر است به چشم پزشک مراجعه کنید و علت دقیق این وضعیت را مشخص کنید و در نهایت درمان مناسب را انجام دهید.
بهتر است بدانید که رعایت کردن بهداشت چشم و پلک ها مهم ترین اقدام برای جلوگیری و درمان چسبندگی مژه ها محسوب می شود. چسبندگی مژه ها یکی دیگر از مشکلاتی است که در حین آرایش مژه چشم با ریمل، آزار دهنده است برای اینکه بهترین روش آرایش مژه را داشته باشیم و بتوانیم به آسانی مژه های بلندتر و پرپشت را تجربه کنیم با رعایت نکات زیر می توانید چشم ها را بدون چسبیدن مژه ها به همدیگر خوش حالت کنید پس همین حالا یک ابزار آرایشی برای مژه ها را انتخاب کنید و با خواندن راهنمای زیر به مژه های زیبا و دلخواهتان برسید.
اگر بی تجربه و بی اطلاع بودید در زمینه آرایش مژه ها و گرفتار این چسبندگی شدید و نظم آرایش شما بهم ریخت کافیست با انجام نکاتی که گفته می شود از این مشکل پیشگیری کنید.
- قبل از شروع کشیدن ریمل، برای آماده سازی مژه ها و داشتن یک آرایش زیبا مژه ها را با دست یا شانه مخصوص مژه جدا کنید سپس پرایمر را روی مژه ها بزنید.
- به شیوه درست ریمل بزنید از پایین به بالا برس بکشید حتی کمی بالاتر از ریشه مژه ها کمک می کند تا چسبندگی مژه ها کمتر شود.
- زمانی که برای کشیدن ریمل به مژه ها صرف می کنید دقت کنید که مایع زیادی روی برس ریمل نباشید چون این مایع ها باعث گلوله شدن رو مژه می شود.
- به امید زیبایی بهتر چشم ها و مژه ها نیازی نیست چندین بار برس ریمل را روی مژه ها بکشید نتیجه ای جز نامرتبی مژه ها ندارد دو تا سه لایه برای ضخیم شدن مژه ها کافی می باشد.
اگر می خواهید محصولات آرایشی دیرتر فاسد شوند بعد از پایان کار با این ابزارها بستن محکم دربشان توصیه می شود اینطوری اجازه ورود هوا و میکروب به داخل محصول مسدود می شود. نگهداری ریمل در مکان های سرد و خشک و دور از حرارت به ماندگاری بیشتر آن کمک می کند.
اگر از ریمل زدن برای داشتن مژه های بلند و خوش حالت خسته شدید و دنبال روشی ثابت و دائمی هستید گزینه کاشت مژه می تواند مشکل شما را حل کنید پیدا کردن آرایشگاه کاشت مژه در تهران از دغدغه های خیلی از افراد است. اما سالن زیبایی الماس نشان با مشاوره دادن به صورت کاملا تخصصی و علمی به مشتری قبل از انجام خدمات زیبایی و آرایشی استرس و نگرانی شما را کمتر می کند و در محیطی مطلوب خدمات شما را به نحواحسن انجام خواهند داد.
علت چسبندگی مژه ها
همانطور که در بخش قبل نیز اشاره کردیم چسبندگی مژه به وضعیتی گفته می شود که مژه افراد به یکدیگر می چسبد و دلایل مختلفی نیز دارد. از عوامل مختلفی که باعث چسبندگی مژه ها خواهد شد می توان به عوامل عفونی، التهابی و بهداشتی اشاره کرد.
- از جمله مهم ترین علت مشکل چسبندگی مژه می توان به بلفاریت و یا التهاب پلک ها اشاره کرد. این مشکل در اثر تجمع چربی، باکتری و سلول های مرده پوست در حاشیه پلک ها ایجاد می شود و می تواند باعث تولید ترشحات چسبنده شود.
- یکی دیگر از علت های چسبندگی مژه، عفونت های چشمی می باشد. به طور معمول عفونت های چشمی با علائمی همچون قرمزی، خارش و ترشح چرکی همراه می باشند.
- آلرژی ها نیز از جمله عللی هستند که باعث تحریک پلک و تولید ترشح می شوند و در نهایت باعث چسبیدن مژه ها به یکدیگر می شوند.
- استفاده کردن از لوازم آرایشی نامناسب و قدیمی به ویژه ریمل ها و خط چشم ها باعث تجمع مواد و ایجاد چسبندگی در مژه ها خواهد شد.
- خشکی چشم و تولید ناکافی اشک نیز باعث چسبندگی مژه ها خواهد شد. چرا که اشک وظیفه تمیز کردن و مرطوب نگه داشتن سطح چشم را بر عهده دارد.
رعایت کردن بهداشت چشم ها و اجتناب از عوامل تحریک کننده برای پیشگیری و درمان چسبندگی مژه های شما ضروری می باشد. زمانی که از لوازم آرایشی مژه استفاده می کنیم مانند ریمل ها که یکی از ابزارهای پر استفاده در زیبا جلوه دادن مژه ها می باشد به دلیل داشتن ترکیباتی که در بعضی از ریمل ها وجود دارد و یا استفاده طولانی مدت از ریمل و غلیظ شدن مواد داخل آن موجب چسبندگی مژه ها و بد شکل شدن مژه شده و مژه ها بعد از مدتی استحکام اولیه خود را از دست می دهند. و همچنین بدلیل رشد باکتری و میکروب روی مواد فاسد شده ریمل مشکلاتی دیگری مثل عفونت چشم را به همراه دارد عوامل دیگری مانند نوع برس ریمل، نوع صحیح ریمل زدن مژه ها هم در این قضیه سهیم هستند.
ریمل یکی از محصولاتی است که بعد از باز شدن درب آن عمر استفاده از آن خیلی کم است، حدودا سه ماه بعد از باز شدن درب آن مواد داخل ریمل شروع به خشک شدن می کنند و همین باعث می شود وقتی شما برس ریمل را روی مژه ها میگذارید ب علت جرم با سنگین شدن مژه و چسبندگی مواجه می شوید. پس این نشانه خوبی است که متوجه شوید زمان تعویض ریمل فرا رسیده و باید به خرید یک ریمل مناسب فکر کنید و ریمل قدیمی خود را دور بندازید دقت کنید که برای رقیق شدن مواد ریمل از آب استفاده نکنید زیرا آب فضای خوبی برای رشد میکروب است و اینکار به ضررتان تمام می شود.
چرا مژه ها به هم میچسبند؟
یکی از سوالات مهم در رابطه با چسبندگی مژه ها این است که چرا مژه ها به هم می چسبند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که چسبیدن مژه ها به یکدیگر ناشی از عوامل مختلفی است که باعث تولید ترشحات غیر طبیعی و یا تحریک پلک ها خواهد شد. همانطور که در بخش های قبلی نیز اشاره کردیم از جمله شایع ترین دلایل چسبندگی مژه ها، التهاب پلک ها می باشد که در اثر تجمع چربی سلول های مرده پوست و باکتری ها در لبه پلک افراد ایجاد می شود. در واقع این وضعیت باعث تولید ترشحات چسبنده و در نهایت چسبیدن مژه ها به یکدیگر می شود.
عفونت های چشمی نیز ممکن است باکتریایی و یا ویروسی باشند که موجب تولید ترشحات چرکی و آبکی می شود و در نهایت باعث چسبندگی مژه ها خواهد شد. بهتر است بدانید افرادی که دچار خشکی چشم هستند نیز دچار این مشکل می شوند؛ چرا که اشک نقش مهمی را در تمیز و مرطوب نگه داشتن سطح چشم دارد.
در برخی از موارد نیز به دلیل استفاده لوازم آرایشی های نامناسب و قدیمی شاهد به هم چسبیدن مژه های افراد هستیم. همچنین عدم شستشوی صحیح آرایش چشم ها نیز باعث تشدید این مشکل خواهند شد.
اما در نهایت نیز باید بگوییم که آلرژی ها و محیط های آلوده باعث تحریک و ترشح پلک های شما خواهند شد و شما برای پیشگیری از این مشکل باید بهداشت چشم های خود را رعایت کنید و در صورت وجود این مشکل اقدام به درمان چسبندگی مژه کنید. لازم به ذکر است که بگوییم در صورتی که مشکل شما تداوم پیدا کرد برای درمان چسبندگی مژه باید به پزشک مراجعه کنید.
چگونه ریمل بزنیم که مژه ها به هم نچسبند؟
یکی از سوالات مهمی که در رابطه با چسبندگی مژه ها هنگام آرایش کردن مطرح می شود این است که چگونه ریمل بزنیم تا مژه ها به یکدیگر نچسبند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که برای جلوگیری از چسبیدن مژه ها هنگام استفاده کردن از ریمل باید تکنیک ها و نکاتی را رعایت کنید. از جمله این تکنیک ها و نکات ها که باعث نچسبیدن مژه ها هنگام ریمل زدن خواهد شد می توان به این موارد اشاره کرد:
- انتخاب ریمل مناسب: استفاده کردن از ریمل های با کیفیت و ضد چسبندگی باعث می شود تا مژه های شما هنگام آرایش به یکدیگر نچسبند. همچنین شما می توانید از ریمل هایی که برس های جداکننده یا طراحی ویژه ای برای حجم دهی طبیعی دارند استفاده کنید.
- تمیز کردن برس ریمل: شما می توانید قبل از استفاده کردن از ریمل برس آن را از مواد اضافی کاملاً پاک کنید و لایه های نازک و یکنواختی را روی مژه های خود بزنید.
- استفاده کردن از فرمژه: برای زیباتر شدن مژه ها و جلوگیری از به هم چسبیدن آن ها می توانید قبل از زدن ریمل از فر مژه استفاده کنید.
- لایه بندی درست: برای درمان چسبندگی مژه در هنگام ریمل زدن بهتر است لایه بندی را رعایت کنید. در واقع بهتر است ریمل را در لایه های نازک و تدریجی بزنید و بعد از خشک شدن لایه اول، لایه دوم را بزنید.
- تکنیک صحیح ریمل زدن: بهتر است برس ریمل را از ریشه به سمت نوک مژه ها و به صورت زیگزاگی حرکت دهید تا مژه های شما توسط ریمل کاملاً پوشش داده شود و از یکدیگر جدا شوند.
- استفاده کردن از شانه مژه: بهتر است بعد از ریمل زدن از شانه مژه و یا برس تمیز ریمل برای جدا کردن مژه های خود استفاده کنید.
- پرهیز از استفاده بیش از حد: یکی دیگر از راه های درمان چسبندگی مژه هنگام ریمل زدن پرهیز کردن از استفاده بیش از حد آن می باشد.
شما با رعایت کردن تمامی نکاتی که در این بخش ذکر کردیم می توانید مژه هایی مرتب، زیبا و بدون چسبندگی داشته باشید.
علت نامرتب شدن مژه ها
نامرتب شدن مژه ها به عوامل مختلفی بستگی داشته و می تواند شامل این موارد شود: موارد ژنتیکی، عادات نادرست، مشکلات بهداشتی، ریزش مژه و رشد نامنظم.
استفاده کردن نادرست از لوازم آرایشی همچون ریمل و یا مژه های مصنوعی باعث نامرتب شدن مژه ها خواهد شد. در واقع باقی ماندن مواد آرایشی روی مژه ها باعث می شود که مژه ها خشک و شکننده شوند و باعث شکستن و رشد غیر طبیعی آن ها شود. عدم شستشوی منظم پلک و مژه نیز باعث تجمع چربی و آلودگی مژه ها خواهد شد و باعث می شود که مژه های شما درگیر مشکلاتی همچون التهاب پلک و یا عفونت شود که این موضوع باعث نامرتبی مژه ها نیز خواهد شد.
استفاده نادرست از فر مژه و یا اکستنشن های نامناسب نیز به مژه های شما آسیب خواهد زد و حالت طبیعی آن ها را به هم می ریزد. بهتر است بدانید عادت های نادرستی همچون مالش مکرر چشم و کندن مژه ها نیز یکی دیگر از دلایل نامرتبی مژه ها می باشد.
شما می توانید برای پیشگیری و درمان چسبندگی مژه از محصولات آرایشی مناسب استفاده کنید و مژه های خود را با روغن های طبیعی همچون روغن کرچک و بادام تقویت کنید.
علت چسبیدن مژه اکستنشن
موضوع مهمی که در رابطه با مژه های اکستنشن وجود دارد چسبیدن مژه ها به یکدیگر می باشد. ما در این بخش قصد داریم تا علت چسبیدن مژه اکستنشن را بررسی کنیم.
چسبیدن مژه های اکستنشن به دلایل مشکلات متفاوتی همچون مشکل در فرایند نصب و مراقبت های نادرست بعد از انجام آن اتفاق می افتد. از جمله دلایل اصلی چسبیدن مژه اکستنشن به یکدیگر استفاده بیش از حد چسب مژه می باشد. در واقع اگر تکنسین مقدار زیادی چسب استفاده کند و یا چسب را به طور یکنواخت توزیع نکند مژه های اکستنشن شده به یکدیگر می چسبند.
یکی دیگر از علل چسبیدن مژه اکستنشن عدم جداسازی درست مژه ها در حین نصب می باشد. تکنسین مژه باید هنگام نصب هر تار مژه را به یک مژه طبیعی متصل کند و اگر این کار را به درستی انجام ندهد مژه ها به یکدیگر می چسبند و ظاهر نامرتب و ناراحت کننده ای ایجاد می شود.
کیفیت پایین چسب یا اکستنشن نیز یکی دیگر از عوامل چسبیدن مژه به یکدیگر می باشد. در واقع استفاده کردن از محصولات نامرغوب و غیر مناسب برای مژه ها باعث تشدید این مسئله می شود.
لازم به ذکر است که بگوییم برای درمان چسبندگی مژه باید مراقبت های بعد از اکستنشن را جدی بگیرید. شما بعد از انجام دادن اکستنشن مژه نباید از محصولات روغنی و ماساژ مژه استفاده کنید چرا که این مورد باعث چسبیدن مژه به یکدیگر می شود.
در نهایت نیز باید بگوییم که برای درمان چسبندگی مژه بهتر است به تکنسینی ماهر مراجعه کنید و از مالش چشم و استفاده از پاک کننده های روغنی نیز جلوگیری کنید.
جلوگیری از چسبیدن مژه ها هنگام ریمل زدن
برای جلوگیری از چسبیدن مژه ها هنگام ریمل زدن و یا درمان چسبندگی مژه رعایت تکنیک ها و استفاده از ابزار های مناسب حائز اهمیت است. ما در این بخش قصد داریم تا نکات کلیدی را در رابطه با درمان چسبندگی مژه حین ریمل زدن ذکر کنیم:
- انتخاب ریمل مناسب: بهتر است از ریمل های با کیفیت و مخصوص جدا کننده برای مژه های خود استفاده کنید. ریمل های ضد چسبندگی که براش های سیلیکونی و مویی دارند برای این کار مناسب تر می باشند.
- تمیز کردن برس ریمل: بهتر است قبل از استفاده کردن از ریمل، مقدار اضافی ریمل را از روی برس پاک کنید تا لایه ای نازک و یکنواخت روی مژه های خود بزنید.
- استفاده از پرایمر مژه: بهتر است قبل از زدن ریمل از پرایمر مژه استفاده کنید تا مژه های شما تقویت و جدا شوند و پوشش یکنواخت تری بر روی مژه شما ایجاد شود.
- لایه بندی صحیح: ریمل را در چند لایه نازک و با فاصله زمانی بزنید چرا که زدن ریمل زیاد در یک مرحله باعث ایجاد چسبندگی خواهد شد.
- حرکت زیگزاگی برس ریمل: بهتر است هنگام ریمل زدن برس را از ریشه به سمت نوک مژه با حرکت زیگزاگی انجام دهید تا مواد ریمل به صورت یکنواخت روی مژه شما پخش شود.
- استفاده کردن از شانه مژه: بهتر است بعد از ریمل زدن با شانه مژه، مژه های خود را از یکدیگر جدا کنید.
- اجتناب از ریمل قدیمی: برای به هم نچسبیدن مژه های خود از ریمل های خشک و تاریخ گذشته استفاده نکنید.
در نهایت نیز باید بگوییم که با رعایت کردن تمامی نکاتی که در این بخش گفتیم شما مژه های زیبا و مرتب را خواهید داشت.
جلوگیری از چسبندگی مژه ها
اگر دوست دارید دیگر مژه هایتان به یکدیگر نچسبند و ظاهری زشت پیدا نکنند، در حین استفاده از ریمل حتما موارد زیر را به خاطر بسپارید.
نظافت برس ریمل
جرم های رو برس عامل دیگر چسبندگی مژه ها هستند یا آن را به سطل زباله بیاندازید یا اینکه آن را نظافت کنید، بهترین برس برای ریمل باید عاری از هرگونه جرم باشد.
تمیز کردن برس ریمل با آب
برای جلوگیری از چسبیدن مژه ها با ریمل بعد از هر بار استفاده از آن قبل از بستن درب آن، برس را بشورید به این صورت که حدود ۵ دقیقه در یک لیوان آب داغ قرار دهید و آب را دور ریخته و دوباره برس را داخل آب قرار دهید، شستن برس ریمل باعث راحت شانه کردن مژه ها می شود.
تمیز کردن برس ریمل با دستمال کاغذی
هفته ای یک بار با یک دستمال یک بار مصرف برس ریمل را به خوبی تمیز کنید تا جرم های که روی برس پوشیده شدن پاک شوند.