کاشت ناخن
یکی از علت های اینکه افراد سراغ کاشت ناخن می روند این می باشد که آن ها دارای ناخن های خشک ضعیف و شکننده هستند. راه حل مناسب برای برطرف کردن مشکلات ناخن و داشتن ناخن های زیبا و بلند انجام کاشت ناخن توسط متخصص با شناخت از مواد و ابزار در بهترین سالن زیبایی می تواند انجام شود.
اگر بیماری عفونی و قارچی دارید از کاشتن ناخن منصرف شوید چون بیماری شما رو شدیدتر می کند. یکی از خوبی های کاشت ناخن ترک عادت بد ناخن جویدن است. از عوارض شایع کاشت ناخن از جمله بیماری های قارچی و ویروسی می تواند باشد به علت نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن تغییر رنگ و رشد کم ناخن از مشکلات کاشت ناخن می باشد.
تنها در این مواردی که ناخن هایتان دارای عیب هستند و ظاهر زیبایی ندارند می توانید بصورت مقطعی بعد از جواب نگرفتن از روش های دیگر، به کاشت ناخن بپردازید.
انواع کاشت ناخن:
۱. کاشت پودری
۲. کاشت ژله ای
۳. کاشت قالبی
۴. کاشت فیبر
۵. کاشت دیپینگ
۶. کاشت سیلک
۷. کاشت میکس
۸. کاشت فرنچ
۹. کاشت مرمریت
کاشت ناخن پودری:
بهترین نوع کاشت ناخن از لحاظ زیبایی و مقاومت که دارای رتبه بالا می باشد، کاشت ناخن پودری است، به دلیل زمان بالا در کاشت این نوع ناخن و سوهان کاری دقیق بعد از کاشت به افراد دارای وقت و حوصله بالا توصیه می شود. ابتدا تیپ موردنظر (ناخن مصنوعی) چسبیده می شود تا هر اندازه که مدنظرتون هست کوتاه می شود و از ضدقارچ و سپس از مواد کاشت روی ناخن استفاده می شود بعد از آن دست داخل یووی قرار می گیرد. مدت زمان ترمیم کاشت ناخن پودری یک ساعت الی یک ساعت و نیم می باشد.
کاشت ناخن ژله ای:
افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند می توانند از این روش به علت بد طعم بودن مواد آن از آن استفاده کنند تا ترک عادت کنند کسانی که پوست آن ها به این مواد واکنش نشان می دهد باید سریع این کاشت را جدا کنند. روش انجام این کاشت مانند کاشت پودری است فقط مواد آن ها با هم فرق دارند، مواد ژله ای را آماده از بازار می توانید خریداری کنید.
کاشت ناخن قالبی:
بی کیفیت ترین کاشت ناخن شناخته شده است زیرا در برابر روش های دیگر ماندگاریش کمتر و مواد بیشتری برای کاشت ناخن استفاده می شود، برای افرادی که ناخن های یک شکلی و پراکنده ای دارند مناسب است. اگر می خواهید کاشت ناخن یکدستی داشته باشید باید ناخن های هر دو دست یک شکل باشند. بعد از زدن ضدقارچ روی ناخن های طبیعی مواد را روی ناخن مصنوعی میریزند و ناخن مصنوعی را روی ناخن طبیعی می گذارند تا چسبیده شود و بعد ناخن مصنوعی را جدا می کنند چون نیاز به سوهان کشی ندارد احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن قالبی بیشتر است.
کاشت فیبر گیاهی:
مواد این کاشت ناخن فیبر مثل مواد ژل می باشد با این تفاوت که بجای استفاده از تیپ از ریشه گیاه روی ناخن استفاده می شود. مراحل گذاشتن مواد مانند سایر کاشت های دیگر است.
کاشت دیپینگ:
بدون قلم مو و لیکویید انجام می شود یک پرایمر مخصوص به اسم پرایمر کاز داره یه لایه پرایمر میزنیم ناخنو غوطه ور میکنیم تو پودر مورد نظر این دو مرحله اینقدر تکرار میشن تا به نتیجه دلخواه برسیم.
کاشت سیلک:
اگر ظاهر طبیعی ناخن هایتان مشکلی ندارد ولی از ضعیف بودن و شکننده بودن ناخن هایتان ناراحت هستید میتوانید از این روش کاشت ناخن استفاده کنید در این کاشت ستفاده از یه ورقه خاص بجای تیپ استفاده می شود.
کاشت ناخن میکس:
ترکیبی از کاشت ناخن، پودری و ژله ای است، از بقیه کاشت های دیگر گران تر است در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می دهید. بعد از سوهان کشی لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و داخل دستگاه یووی خشک می کنند.
کاشت ناخن فرنچ:
این نوع کاشت با دو روش دائم و موقت انجام می شود در کاشت فرنچ موقت با تیپ فرنچ قد ناخن طبیعیه فرد حداقل تا۳ میلیمتر باید باشد بعداز انجام مانیکور و شاین آف، کلینزر، و ضدقارچ تیپ شیشه ایی را با پودرهای کاور مثل هلویی یا رنگ دیگر می زنیم و بعد با استفاده از لاک آن را طراحی می کنیم. در کاشت دائم با روش صدف سازی می توانید کاشت فرنچ دائم داشته باشید.
کاشت مرمریت:
تکنیکی است که در داخل کاشت استفاده می شود، در واقع ما کاشت مرمریت نداریم طراحی بصورت مرمریت داریم.
نکته:
- برای درمان عفونت های قارچی حاصل از عوارض کاشت ناخن از آنتی بیوتیک ها استفاده کنید برای اینکه ریشه ناخن و ظاهر طبیعی ناخن آسیب نبیند از کاشت ناخن بصورت طولانی استفاده نکنید.
- افرادی که مدت زمان زیادی روی ناخن هایشان کاشت انجام دادند متوجه نازک و کدر شدن ناخن های طبیعی خودشان می شوند حتی ممکن باعث تغییر شکل ناخن طبیعی شود اگر واقعا نیازی به کاشت ناخن ضروری است باید هر سه ماه ۱ بار این کاشت را برداشته تا به ناخن های طبیعی استراحتی بدهید.
انواع دیگر کاشت:
کاشت اکرلیک=پودر+ قلم
کاشت دوال=پودر + قالب
کاشت موقت یا نمازی=تیپ گذاری
کاشت دیپینگ =بدون لیکویید با مواد قدیمی
لمینت = لاک ژله ای+پولیش